Balkanweb APK Download Free  2.1.4

Balkanweb APK Download Free 2.1.4

Description of Balkanweb

You can now download Balkanweb APK for free from this page. To use or install this Balkanweb apk, you need to turn on the unknown source in your phone. We are providing you Balkanweb 2.1.4 apk file, this app is very popular and have been installed by 100,000+ users. To install Balkanweb app in your phone, you must have Android 4.0+ version of Android.

You can assume popularity of this app with it’s rating, Balkanweb got ratings. You can download Balkanweb apk from the above link.

BalkanWeb, që nga krijimi i saj në shkurt të vitit 2000, është faqja kryesore e lajmeve për Shqipërinë, e cila i përcjell lajmet me foto dhe video në kohë reale. Mbulon me lajme të gjithë shqipërinë dhe rajonin, ajo i përfshin të gjitha kategoritë: shqipëri, politik, kosovë, sociale, ekonomi, sport, kronika, lajme me orë, periferi, rajon, bota, analiza, intervista, kulturë, teknologji, informatikë, sondazhe, forum, blog, diskutime, horoskop, parashikimi i motit, balkanweb tv, fotogaleri etj.
*Bug fixes and performance improvements

If you having any trouble in downloading the Balkanweb apk file, you can share your queries with us.

App Information of Balkanweb

App Name Balkanweb
Package Name com.balkanweb.BalkanWebApp
Version 2.1.4
Rating ( 926 )
Size 10.4 MB
Requirement Android 4.0+
Updated 2019-03-13
Installs 100,000+
Developer

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *