TvMAK.Com – SHQIP TV APK Download Free  7.0

TvMAK.Com – SHQIP TV APK Download Free 7.0

Description of TvMAK.Com - SHQIP TV

You can now download TvMAK.Com – SHQIP TV APK for free from this page. To use or install this TvMAK.Com – SHQIP TV apk, you need to turn on the unknown source in your phone. We are providing you TvMAK.Com – SHQIP TV 7.0 apk file, this app is very popular and have been installed by 100,000+ users. To install TvMAK.Com – SHQIP TV app in your phone, you must have Android 4.1+ version of Android.

You can assume popularity of this app with it’s rating, TvMAK.Com – SHQIP TV got 10.0 ratings. You can download TvMAK.Com – SHQIP TV apk from the above link.

-Ky aplikacion ju mundëson të shikoni kanale shqip në telefonin tuaj Android.
-Kanalet janë të inçizuara dhe ju mund ti shikoni programet deri ne 7 DITË pasi ato kanë kaluar

Aplikacioni është LEGAL dhe të gjitha Kanalet procesohen ne serverat tonë, jane stabile dhe pa ndërprerje.

Programi punon me Wifi dhe me internetin e celularit (3G,4G,H+) Dhe harxhon MINIMUM trafik nga interneti juaj per dallim nga çdo app tjeter

TvMak është platformë televizive pa pagesë të cilën mund ta shikoni nga Kompjuteri juaj, nga telefonat Android dhe iPhone.

-PER TË GJITHA KANALET QË I TRANSMETOJMË NË PLATFORMËN TONË KEMI LEJE NGA TELEVIZIONET PERKATËSE

(Nese doni edhe tv juaj të jetë pjesë e kësaj platforme na kontaktoni ne www.TvMAK.Com)
TvMAK.COM – Shiko Tv Drejtperdrejt + Incizim i kanaleve 7 Ditë + Lexoni Lajmet me te reja

If you having any trouble in downloading the TvMAK.Com – SHQIP TV apk file, you can share your queries with us.

App Information of TvMAK.Com - SHQIP TV

App Name TvMAK.Com - SHQIP TV
Package Name ap.tvmak.com
Version 7.0
Rating 10.0 ( 1281 )
Size 6.3 MB
Requirement Android 4.1+
Updated 2018-05-18
Installs 100,000+

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *